Проект Gotham City Radio випустив новий кліп

Одеський електронний проект днями представив свій новий сингл "Miranda Warning". Це другий реліз в історії існування Gotham City Radio. 

"Рік тому ми разом з Олегом Рузом сильно зацікавилися зйомкою на циклорамі та хромакей, з чого  результаті вийшов кліп на "Redrum". Але тоді ми зняли ще дещо ...

Нам з Олегом дуже подобається кліп Nine Inch Nails на пісню "Came Back Haunted", який зняв Девід Лінч. Такий концепт не підійшов би нi Септi, нi Ніцше, тому мені довелося відродити свій псевдонім Gotham City Radio, під яким я збираюся далі випускати електронну музику.

Пісня по суті це перероблена версія "Means, Motive, and Opportunity" з альбому Септа "Sounds Like Murder", але я переробив її до такої міри, що вирішив дати треку іншу назву. Відео максимально упороте й у декого може викликати напади епілепсії", - розповідає творець проекту Євген Тимчик. 

Нагадаємо, саме він є єдиним автором проекту Gotham City Radio. Назва ця вперше з'явилася у 2016 році на другій збірці каверів гурту "Septa" із виходом пісні "Be Quiet and Drive (Far Away)" (Deftones).  Після того жодних релізів у проекту не було. 

Автором відео для нового треку став знаний в Україні та закордоном режисер Олег Руз.  Зведенням і мастерингом пісні займався Олексій Нагорних. 

Gotham City Radio у соцмережах: 

https://www.facebook.com/GothamCityRadio
https://soundcloud.com/gothamcityradio
https://gothamcityradio.bandcamp.com