"Septa" випустила другий збірник каверів

Одеський колектив сьогодні відзначив шосту річницю.

"Не будем многословны. Это был самый сложный год для нас. Cегодня нам исполняется шесть лет. Спасибо, что вы с нами! А вечером нас всех ждет небольшой символический подарок", - повідомили музиканти. 

Уточнень поки не було, однак, на Bandcamp'і колективу вже з'явилася друга збірка каверів. Вона включає кавер-версії треків Poison the Well, Deftones, Incubus, Queens of the Stone Age і Clann Zú. Частина з них при чому виконана не самим гуртом "Septa", а іншими проектами, у яких задіяні музиканти цього ж колективу. Це не менш відомий одеський гурт "The Nietzsche", російський проект "Baltic Tea", у якому співає вокаліст  "Septa" - Євген Тимчик, та проект "Gotham City Radio". 

Нагадаємо, перша збірка каверів  "Septa" вийшла 31 грудня 2014 року і містила кавери на Deftones, The Dillinger Escape Plan, Thrice and At the Drive-In.  

Гурт “Septa” - це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль його охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні стилі. У їх активі вже є два повноформатні альбоми та декілька синглів. Окрім того новий альбом гурту " Sounds Like Murder " побачить світ 13 вересня і міститиме 13 треків. Він уже доступний для попереднього замовлення на бендкемпі колективу.