08.03 Zapaska & Tik Tu | Львів

Thu, 08.03.18 - 08:00
FESTrepublic
150-250 грн.
Наталя Баргій та Яна Шпачинська - гурти Tik Tu та Zapaska. Найкраще та наймузичніше, що може трапитися з вами 8 березня.
 
Tik Tu - тріо із Тернополя, що вдало грається із музичною стилістикою на основі мультиінструментальної тканини, змішуючи живі інструменти з електронним саундом, граючись на живо записаними звуковими петлями та семплами, поклавши їх на живий драмс. Симбіоз synthpop, indie-pop та electronic заповнений текстовими картинками на кількох мовах одразу відкриває завісу у цікавий жанровий світ.
 
Zapaska - дует з Кам'янця-Подільського. Композиції Zapaska створюють в режимі Live-looping — за допомогою зациклювання та міксування музичних фраз. Так, перебуваючи удвох на сцені, учасники Zapaska створюють щільне музичне полотно зі звуків традиційних музичних інструментів (гітари, дворядного баяна «Калінка», рабаби, калімби, усних гармонік, дудука та ін.), вокалізмів, драм-машини, та ефекторних процесорів. Дует активно концертує по клубах та фестивалях України і зарубіжжя. Таким чином “Zapaska” створює насичені музичні композиції, прості і експериментальні водночас.
 
Квитки онлайн