Всі релізи грудня на Neformat.com.ua. Частина 2

Зустрічайте останню публікацію із серії оглядів всіх релізів місяця на Neformat.com.ua. Ми розуміємо, що це не найзручніша її форма, а тому будемо пробувати дещо новеньке. Двома статтями ми підіб'ємо музичні підсумки грудня 2017 року, а вже на початку лютого представимо вам оновлений огляд релізів січня.

Нагадуємо, що це не топ, та і суб'єктивної критики чекати не варто. Ми просто перерахували і коротко прокоментували всі релізи, про які ми писали минулого місяця.

Релізи поділені сингли та кліпи. Альбоми, EP, демо, спліти та інше ви знайдете у першій частині цього матеріалу, яка вийшла вчора.

Сингли 

Київський інді гурт Secret Avenue випустив перший сингл з майбутнього дебютного альбому, який має вийти вже цього року.

Новий трек представили і київські панки Sucker Punch. Реліз доступний на усіх стрімінгових сервісах.  

Київський  lo-fi, indie rock проект janp у грудні також розродився новим синглом. До того ж у музикантів достатньо матеріалу для нового повноформатника і вийти він має вже цієї зими.

Всеукраїнська радіопрем'єра нового синглу The Erised (electronic / indie pop) також відбулася на початку грудня. Трек присвячений залежності урбанізованої людини від трафіку і міста як такого.

Український atmospheric black metal проект Чорнотоп свою нову пісню присвятив братові, який загинув у АТО, а також усім воїнам, що борються за рідну землю.

Київський melodic hardcore гурт Orpha анонсував вихід нового альбому у цьому році. Поки ж можемо оцінити сингл з майбутнього релізу.

Київський інді-гурт Blake Maloka (раніше Black Maloka) змінив назву і поділився подвійним синглом "Blaker than Black". На думку музикантів, чорний колір більше не асоціюється з протестом і втратив свій контркультурний меседж.

Тернопільський колектив Tik Tu записав сингл для тих, хто не любить зиму. Вийшло щиро і непередбачувано. 

Київський metalcore колектив DSPLY планує випуск нового міні-альбому "Час". Зараз уже можна послухати трек з цього майбутнього релізу. 

Нойзовий проект Kadaitcha поділився своїм новим треком, який раніше увійшов до великої різдвяної компіляції нетлейблу Petroglyph Music

Рівненський blackened death metal гурт Delirium напередодні Нового Року також представив слухачам свій новий сингл про безцінні спогади людини. 

Київський thrash metal гурт Warwar наприкінці 2017 року залив у мережу новий трек "1984 A​.​C.". Цією назвою музиканти прощаються з 2017-им роком.

Кліпи 

Перед випуском дебютного міні-альбому полтавський психоделічний гурт Me'leron вирішив представити слухачам новий кліп на один з треків запланованого релізу. Режисером відео став Олег Rooz.

Київський психоделічний гурт Risin Sabotage також представив слухачам новий кліп. Незвична робота творчого дуету Sestry_feldman тим, що миткині спеціально їздили до Праги, аби набратися досвіду для створення ролику у стилі паперових маріонеток та мальованої анімації. 

Лірик-відео на трек "Одсендендс", або ж, як його називають самі учасники Зэ Джозерс, текстовий мультфільм вийшов на початку грудня. Кліп наповнений змістовими алюзіями, зокрема стосовно світових артистів.

Український melodic death metal гурт Flying випустив новий кліп на раніше представлений сингл. Над відео працював режисер Anders Matt Kochyn. 

Київський хаус проект Cape Cod уже готується до виходу другого повноформатного альбому. І першим його провісником став кліп на новий сингл "I Don't Wanna Know". 

Готуючись до участі в боротьбі за премію BUMA вінницький гурт Space Of Variations представив новий сингл та кліп до нього. Очевидно, реліз зіграв не останню роль і колектив таки здобув звання кращого метал-бенду України в 2017 році. 

Львівський хіп-хоп гурт Глава 94 залив у мережу нове відео на другий сингл з чергового сольного альбому від Кашляючого Еда, який матиме назву "Переклад".

Український power metal гурт Conquest також готується до випуску повноформатника. Новий реліз, зокрема, анонсує лірик-відео.

Київська дрім-поп виконавиця Hindu присвятила новий трек улюбленому британському місту Брайтон та ще й записала кліп на цю пісню.

Третій рік поспіль гурти Hiels та Give Me the Light! святкують Новий Рік та Різдво випуском тематичного синглу та відео. Цього року до запису святкової пісні долучилися учасниці вокального тріо Lastochka Band та вокалістка Аня Січкар.  

Ще геть новий український гурт Velikhan, який тим не менше отримав звання другого метал-гурту України в 2017 році, за версією BUMA, поділився зі слухачами лірик-відео. До слова, у пісні можна також почути також вокал Євгена Тимчика.  

Neformat.com.ua ©