provulok випускає сингл із майбутнього альбому

Сьогодні шугейз-проєкт provulok оприлюднив сингл "portal inside". Той буде частиною анонсованого альбому й дає уявлення про нього.

Агресивний і навалистий, як цей трек описує сам музикант, сингл відображає звукову сутність запланованого альбому під назвою "dissociation".

"Хочеться нарешті донести до слухачів, що саме інструментал дає можливість чітко концентруватися на способі взаємодії "я та я" замість "артист-слухач". На мій погляд, це є істинною метою аудіомистецтва", – каже Льоман Судакли, автор проєкту, у пресрелізі.

На додачу до цього, музикант переслідує амбіційну мету: прищепити своїм слухачам звичку слухати складну інструментальну музику. На його думку, вона здатна відновлювати й зцілювати.

У цьому лонплеї, й у синглі відповідно, музикант присвячує менше простору темі Криму, своєї Батьківщини. Але лишає її в творчості. Лише цього разу на поверхню вийшли його сьогоденні переживання.

"Хоча внутрішній сум за домом не стихає, усе частіше доводиться вивертатись назовні та демонструвати те, чим живеш зараз, у моменті", – додає Льоман.

Анонсований альбом музиканта вийде наприкінці весни.

provulok – інструментальний пост-шугейз проєкт кримського музиканта Льомана Судакли. Наскрізним мотивом його творчості є проживання втрати дому, суму за кримськими краєвидами й любов’ю до кримськотатарських традицій. Наразі в дискографії музиканта кілька синглів, альбомів і мініальбом.

provulok у мережі:

https://www.instagram.com/prowulok/

На обкладинці — фото Ольги Косюги