plaaaato випускає альбом-щоденник

Сьогодні інді-проєкт plaaaato презентує новий альбом – "Vse Zminylos". Той був кількаразово перезаписаний, а до його створення долучилися майже два десятка музикантів.

Костянтин, автор музики проєкту, працював над альбомом від самого початку війни. За його словами, процес ішов дуже складно. Цей альбом був тричі втрачений і перезаписаний через війну й спричинені нею обставини.

Серед тих, хто доклався до підготовки релізу, були: Коля Пацюк, Кирило і Міша Мик із Grotta, Саша з Rippedd, Ілля з Pale Heaven, Сергій (ексучасник Плато) та Максим і Володимир із актуального складу Плато, Василій Ріхтер,Темур з Івл-івл, Саша і Вадим із Фангус Фрог, Денис із проєкту Game Boy Advanced, Матвій із проєкту Квіткова Собака, Вадим із last past., фотографка Софія, а також "просто Іван і просто Максим".

Сам Костянтин називає цей альбом своїм щоденником, оскільки в музику вкладено багато подій, які він пережив нещодавно.

"Він про те, як я переживав початок війни, переїзди з місця на місце, довгу розлуку з коханими і важливими для мене людьми, утрату майна. Він пронизаний втратами і болем. Я хотів передати це завдяки спотворенням і модуляціям гітар і лоуфайному звучанню. Моментами, мені здається, лоуфайна музика більш інтимна й тепла, а нестійкі гітари передають атмосферу цього періоду мого життя", – ділиться Костянтин із Неформатом.

Нагадаємо, що до цього plaaaato також мали спільний реліз із згаданими в новині проєктами last past. і Rippedd.

plaaaato – інді-гурт трьох друзів-музикантів із Запоріжжя, який видав чотири повноформатних альбоми. Їхня музика від самого початку виходить на столичному лейблі electricity.

plaaaato в мережі:

https://www.instagram.com/plaaaato/

Фото обкладинки – 566569949_m via Instagram