Amphibian Man випустить новий повноформатник

Київський сьорф-проєкт анонсує новий повноформатний альбом, уже другий за цей рік. 

Робота під назвою "Program" вийде 1 листопада, а поки ж можна послухати перший сингл з неї. 

Основу цього альбому Іван Семещенко, засновник проєкту, придумав ще у жовтні минулого року. До літа 2023-го у нього вже були остаточно сформовані аранжування та концепція, а, власне, запис альбому відбувся на початку жовтня 2023-го.

"Концепція альбому — це програми, по яких люди проживають своє життя, та і взагалі робота людської свідомості. Деякі програми переходять від батьків, інших людей, деякі людина створює сама. Деякі із них зациклені та постійно працюють в замкнутому циклі, деякі відтворюються тільки за певних умов", - розповів у коментарі Неформату Іван

Нагадаємо, попередній повноформатник "Path" Іван випустив у серпні цього року за підтримки нашого лейбла Neformat Family. Докладний його огляд від Олени Погонченкової ми публікували отут. 

"У порівнянні з "Path" цей альбом має більш похмуре звучання. Тут більше змін музичних розмірів, більше змін гармонії. Записував його також на Fender AVRI '62 Jazzmaster і Peavey T-40", - додає музикант. 

Amphibian Man виник влітку 2015 року як сольний проєкт гітариста Івана Семещенка. Його філософія полягає в максимально простому, швидкому й чесному створенні музики. Отож, музикант старається притримуватися перших написаних варіантів своїх композицій і розвивати аранжування для оригінально придуманих рифів і структур.

Дискографія Amphibian Man налічує понад десяток альбомів та EP, декілька альбомів каверів, а також декілька синглів.

Також важливою частиною філософії проєкту Іван називає відсутність прив'язки до певного музичного стилю або звучання. Як результат, у його доробку можна почути і швидкісний сьорф панк, і вестерн, й екзотичний сьорф за мотивами міфів давніх народів, і навіть альбом каверів на Контру.

Іван завжди самостійно пише музику для проєкту, але співпрацює з іншими музикантами, аби давати живі виступи. Перший концерт Amphibian Man відбувся у 2017 році, а концертна активність проєкту варіювалася, і протягом останніх років йдеться про кілька концертів на рік. Зараз в Amphibian Man є новий концертний склад, до якого, окрім Івана, входять ударник Антон Хоменко та басист Михайло Патлань.

Amphibian Man у мережі

https://amphibianman.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/amphibianmansurf
https://www.youtube.com/channel/UCxQe123ykYlE6ZGrcjR4SKA
https://www.instagram.com/amphibianmansurf