0%Mercury випускають сингл, анонсують альбом

Днями маткор-гурт 0%Mercury випустив сингл "Welcome to the next level" і відео на нього. Також музиканти розповіли, чого очікувати від їхнього майбутнього альбому. 

Виконавці написали "Welcome to the next level" улітку минулого року. Початково вони мали інструментальні замальовки, які відповідали атмосфері переживань і розмов музикантів за минулий рік. Та згодом Лєна, вокалістка гурту, об’єднала матеріал остаточним змістом.

"Від обличчя негативно налаштованої людини, трек розповідає про руйнівні й слабкі почуття людей, які не тільки мають їх всередині, а й розповсюджують навкруги. Трек відображає ідею того, що не можна дозволяти іншим людям визначати наші думки, світогляд і почуття", – розповідає Лєна Неформату.

Зведення й мастеринг композиції, як і раніше, виконав Дмитро Кім.

Слухайте сингл на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer

Над відеокліпом музиканти працювали самостійно – Павло, бас-гітарист гурту, і Лєна продумали сюжет і зрежисували ролик.

Цей сингл увійде до майбутнього альбому виконавців "We Should Definitely Do This!", на який варто очікувати вже влітку.

"Більшість пісень альбому написані після повномасштабного вторгнення, тому альбом буде злим. Але буде і трохи доброти – 2 старих треки, створені до вторгнення. Вони вирізняються більш позитивною і легковажною атмосферою й таким самим звучанням", – додає Лєна.

Окрім того, в травні 0%Mercury випустять фіт із важким американським колективом, від якого "фанатіють самі".

0%Mercury – харківський маткор/хаотік хардкор гурт, заснований у 2016 році. Їхня дискографія нараховує два мініальбоми й декілька синглів.

0%Mercury в мережі:

https://www.facebook.com/ZeroPercentMercury/
https://www.instagram.com/zeropercentmercury

Фото обкладинки – надали виконавці