Behind The Flag повертаються після тривалої перерви

Харківський хардкор гурт випускає новий сингл після кількарічного мовчання. 

У коментарі Неформату вокаліст гурту Антон розповів, що команда працювала над новим, уже третім мініальбомом, однак війна внесла свої корективи та зламала плани гурту. Сингл "Антипротест" є частиною цього відкладеного EP.

"Але ми вважаємо, що це дрібниці у порівнянні з проблемами, котрі принесла московія нашій країні", — наголошує Антон

Сингл на Spotify, Youtube MusicDeezer 

Гурт почав запис релізу на початку минулого року. 

"Інструменти на "Антипротест" та більшу частину майбутнього ЕП ми записали на своїй репетиційній базі в Харкові, що знаходилася на території давно нефункціонуючого заводу "Протон". 16 квітня в 50 метрах від бази прилетіла рашистська ракета. Нам дуже пощастило — вибило двері, луснуло вікно, але більшу частину апаратури й інструментів вдалося вивезти. Однак дописувати вокал нам довелося в мене вдома, від чого неабияк страждала моя літня сусідка знизу — в неї від наших криків піднімався тиск", — розповідає ударник гурту Ілля, а його колега Антон жартома додає, що жодна людина суттєво від запису не постраждала.  

Хлопці пояснили, що пауза в релізах, яка тривала близько 2,5 років, була спричинена частковою зміною складу та пошуком "нового звучання" гурту. Тут варто додати, що змінилося ще дещо, адже "Антипротест" — перша українськомовна пісня колективу, який до того співав англійською та російською. За словами вокаліста Антона, гурт планував це ще до початку повномасштабного вторгнення і така зміна далася учасникам дуже легко. 

Зараз колектив працює радше в онлайн-режимі, та все ж планує завершити той самий мініальбом. А от з живими виступами доведеться почекати, бо "не ми обираємо, де будемо завтра". 

Behind The Flag — харківський хардкор-панк гурт, що виник у 2016 році. Дискографія нараховує два мініальбоми та один сингл. На початку творчості музиканти були під сильним впливом Gallows, Cancer Bats, The Bronx та Comeback Kid, але зараз уже не виділяють конкретні команди.

Behind The Flag у мережі:

https://btfband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/behindtheflagband/ 
https://www.instagram.com/behind_the_flag/
https://www.youtube.com/channel/UCohYt9IEZeyBJVtQt4ANogw