58918012 видав альбом-колаборацію

Сьогодні ембіент-проєкт 58918012 оприлюднив анонсований альбом "Distant Frequencies". Його задум полягає в тому, що кожен окремий трек написаний у співпраці з якимось артистом.

Усі композиції альбому були створені в різний час і за різних умов, а от спільним знаменником цих дев’яти розрізнених процесів була відстань.

"Кожен трек [має] оригінальний смак і колорит. Альбом називається "Distant Frequencies", бо все створювалось окремо, в різних містах, країнах і обставинах", – каже Юрій, автор проєкту, Неформату.

Серед виконавців, які долучилися до створення альбому, опинилися Річард Гріффітс, Сачі Кобаясі, Андрій Кунін, Metric System 1981, Zlele, The Lonely Bell, Метт Боргі й Loneward.

"Кожен виконавець, безумовно, залишив свій музичний відбиток у цьому альбомі, тому це справді цікава робота, під яку можна не лише відпочити, а й відкрити для себе щось свіже в ембієнтній музичній сцені", – додає Юрій.

Над цим альбомом він працював понад 6 місяців, що вважає тривалим відрізком.

Цей твір Юрій вирізняє посеред інших як дуже важливий, оскільки той охоплює як великий відрізок його життя, так і багато особистих переживань артиста.

"Цей реліз мелодійний, легкий, темний і глибокий водночас. Це ніби суміш з дев'яти розумів, дев'яти музичних точок зору та дев'яти різних світів і життів, зібраних у дев'яти треках. Це величезна робота".

Коли альбом уже виданий, виконавець повернувся до відчуття свободи, необхідного для творення чогось нового.

58918012 – електронний проєкт музиканта Юрія Попова, який також грає на гітарі у постметал / прогресів метал гурті NUG та пише lo-fi hip-hop музику й біти в проєкті noteaf. У цій сольній формації виконавець досліджує власні відчуття та емоційні стани й видає на основі них музику з 2020 року.

58918012 у мережі:

https://www.instagram.com/erringmind/

Фото обкладинки – надав виконавець