Sleepy Andy випускає сингл та готує ще декілька нових

Івано-франківський виконавець випускає новий сингл "DMs", у якому робить апдейт свого звичного емотреп звучання. 

Інструментал для треку написав південнокорейський бітмейкер, а за зведення та візуал відповідав друг Sleepy Andy та колега по сцені – drimandr.

Слухайте реліз на інших стримінгах

 У цій пісні через метафори музикант вказує на стан емоційного вигорання, тривоги та бажання втечі від реальності.

"Від грудня минулого року до травня я фактично нічого нового не записував. Це був доволі складний період вигорання у всіх сферах. Цей трек – перше, що я зробив після перерви, і він став наче другим диханням у цей період. В ньому я максимально намагався передати всі емоції, які відчував тоді", – розповів у коментарі Неформату Андрій Костюк (Sleepy Andy).

Подібні емоції спричинені, зокрема й тим історичним контекстом, у якому живе вся країна. 

"З одного боку, стало легше доносити до людей свою музику. Більше не доводиться пояснювати, чому слухати українське – це ок, чому слухати русню – не ок. З іншого, це єдиний позитивний момент на фоні болю та розпачу, який приносять постійні новини про смерть та руйнування. Минуло півтора року від початку, але з цим неможливо змиритись і це ніяк не вкладається в голові", – додає Андрій.

На обкладинці drimandr буквально візуалізував приспів пісні:  

"Сотні непрочитаних в DM
Згораю, кожен вечір мов ДН
І склянка наче все, що в мене є
Я падаю все нижче"
 

Після двох мініальбомів Sleepy Andy зробив висновок, що "сингли – більш профітний формат наразі", тому музикант працюватиме саме в цьому напрямі, зокрема вже завершує роботу одразу над чотирма окремими треками.

"Мені подобається цей матеріал тим, що він кардинально відрізняється від інших моїх робіт: буде трек під фортепіано, буде R&B композиція з фаст-флоу. Також засвічусь на майбутньому релізі drimandr'а.

Я рухаюсь доволі хаотично, не будую далекоглядних планів, намагаюсь зловити темп, у якому комфортно. В першу чергу, люблю створювати музику, випуск та промо мені даються важче, я працюю без лейбла і сам координую ці моменти. Буває складно, але так я розумію, що сам відповідальний за всі свої злети та падіння", – зазначає музикант. 

Sleepy Andy – виконавець з Івано-Франківська, який міксує усвоїй музиці емореп, треп і поппанк. Раніше він грав у локальних панк-гуртах, але в 2020 році змінив музичний вектор і почав сольну творчість. Зараз у його дискографії понад 30 релізів, серед яких сингли, фіти з колегами з жанру й два мініальбоми. 

Sleepy Andy у мережі:

https://www.instagram.com/sleepy.andy/