Robustfellow запускає серію івентів "Robust Strive Evening"

Лейбл Robustfellow Prods у партнерстві з kontrabass promo та KINO42 2 липня розпочне серію івентів "Robust Strive Evening", де на великому екрані можна буде подивитися відео з раніше анонсованої серії Robust Strive Chronicles.

У документальних відеосеріях Robust Strive Chronicles (RSC) українські музиканти діляться своїм досвідом проходження через війну, а також, як в останнє, грають свою музику. Одне таке відео ви можете переглянути прямо тут. 

 

"Передати імпульс, чисту емоцію, чисте переживання саме в цьому місці і в цей час, та залишити це як зліпок цих буремних часів для наших наступників – це основні задачі цього проєкту", – йдеться у пресрелізі. 

А  "Robust Strive Evening" – це, відповідно, нагода подивитися та послухати улюблені українські гурти на великому екрані з якісним звуком, поспілкуватися з командою та відчути енергію живого виступу.

У програмі вечора:

  • Vykroutas - перегляд пілотного епізоду з Родіоном Цікрoю, гітарист Shiva the Destructor та One Magic Megawatt, розповідає про те, як був вимушений тимчасово виїхати з Києва, ділиться своїм досвідом проходження через війну, а також, як востаннє, грає музику свого сольного проєкту.
  • stonefromthesky – електронний живий виступ від майстра аудіовізуальних вібрацій.
  • Red Eyed Hyena - допрем‘єрний показ епізоду. Потужний stoner rock з Івано-Франківська. Персональні історії про війну, міцну сцену та гучні ексклюзиви з майбутнього дебютного альбому.
  • перегляд ексклюзивних відeo, що доступні лише підписникам Patreon лейбла.

Захід відбудеться у центрі Києва, в кінотеатрі "KINO42", що розташований у бомбосховищі, а отже подія не перериватиметься під час повітряної тривоги.

Монетизацію від івенту буде розподілено так: третина йде на покриття оренди кінотеатру, третина на продакшн майбутніх епізодів Robust Strive Chronicles (RSC), третина буде перенаправляти у фонд "Musicians defend Ukraine" (концентрована допомога людям з музичної індустрії, котрі перебувають на передовій).