Vykroutas створив трек та відео "з нічого"

Виконавець експериментального року Vykroutas видав трек та своє перше відео під назвою "Чув, В Тебе Правда Гарна", записані в селі за використання підручних предметів та власних архівів.

Музикант евакуювався зі столиці зі своїми двома собаками й не мав фізичної можливості взяти з собою жодних музичних інструментів чи інших примочок.

"Нічого музично не відбувалось, доки десь на третьому тижні перебування в селі я не вирішив прогулятися кладовищем, де поховані мої прадід та прабабуся. В навушниках увімкнув риф, що був записаний ще роки 4 тому, але з того часу так і не набув слів окрім перших "Чув, в тебе правда гарна. Чи це неправда?". І за годину такої ходьби прийшли та були розставлені по місцях решта слів", – йдеться в описі до композиції виконавця.

Потім Vykroutas проспівував окремі шматочки та укладав текст, а також паралельно з цим знімав відео для майбутнього треку.

 

"…В сараї з сіном та запасом деревини (щоб не заважати жителям хати) записав весь вокал на диктофон Айфону (це єдине, що я можу тут використовувати для запису). В сусідньому сарайному приміщенні сиділи та слухали Раф та Пузя (ред. – собаки виконавця), яких пускати до хати в селі є справою ірраціональною."

Наступного дня Vykroutas вистругав гітару "правди/неправди", чого, як він зазначає, не відбулося б, якби він взяв із собою інструменти. В результаті мастерингом його треку зайнявся композитор Дмитро Василець.

Над відеоматеріалами, які музикант встиг назбирати в селі на Хмельниччині, працював Dmitriy Burx з PicOi! LIVE Production, таким чином він доклав рук до першого кліпу виконавця.

Vykroutas – експериментальний виконавець із Києва, чий перший альбом "Крiзь Туман Димових Завiс У Тривожну Петлю" вийшов у 2019 році. З тих пір у музиканта вийшов ще один альбом та кілька синглів.

Vykroutas в мережі:

https://soundcloud.com/vykroutas
https://www.facebook.com/vykroutas/

Фото обкладинки – Facebook виконавця