Red Eyed Hyena випустили дебютний сингл

Новий франківський стонер-гурт представляє свій перший сингл "Tale of Marvin Heemeyer".

Пісня присвяченого історії американця Марвіна Хімаєра. 4 червня 2004 року, Марвін опустив власноруч виготовлену броню на бульдозер і поїхав знищувати власність своїх кривдників. Він став жертвою змови міської влади та бізнесменів, які відрізали його бізнес від міста для будівництва цементної фабрики. Він намагався законно протестувати та судився, але натомість його ще й глузливо оштрафували. Зрозумівши своє становище Марвін не захотів залишити це безкарно. Він викотив своє творіння на вулицю і почав один за одним зрівнювати з землею все на своєму шляху. Усвідомивши повну безпорадність, поліцейські лише бігали навколо та евакуйовували людей з будівель. Руйнація тривала понад 2 години. За цей час було повалено 13 будівель, а завдані збитки оцінені в 7 мільйонів доларів. Єдиною людиною, яка постраждала, був сам Марвін. Він забрав своє життя після того, як в його саморобному танку відмовив радіатор і він заглух.

Музиканти ж у своїй пісні вирішили розказати Марвінову сторону цієї історії, адже він не був агресивним психопатом, а звичайним зварником, якому увірвався терпець.

Гурт Red Eyed Hyena виник у місті Івано-Франківськ у 2015 році. Грають стонер рок, були учасниками фестивалю Electric Meadow. На рахунку колективу поки тільки дебютний сингл. 

Red Eyed Hyena у соцмережах:

https://redeyedhyena.bandcamp.com
https://www.facebook.com/RedEyedHyenaBand