Вийшов дебютний повноформатник BLEEDING

Не так давно смерть-метал гурт BLEEDING видав свій новий альбом "Infected Sanity", що увібрав в себе найкраще з творчості колективу за останні багато років.

"Коли работа над альбомом була майже завершена, в Українi почалася вiйна й ми були вимушенi завершувати роботу над альбомом якнайшвидше. Звучання нам здалося задовiльним, тож ми зупинилися на цьому, щоб не зволiкати пiд час бойових дiй", – розповів Олександр, гітарист гурту, Неформату.

Увесь матерiал був записаний впродовж 2020-21 років, фiнальну стадiю, зведення альбому, взяв на себе гiарист гурту Олександр Лiтовченко.

"Цей альбом присвячений подiям, якi вiдбувались та вiбуваються в Українi та свiтi, i тим емоцiям й вiдчуттям, якi переживають люди у час вiйн та свiтових пандемiй."

Обкладинка, за словами музикантів, об'єднує сенс усiх треків в альбомi з його назвою. Виконала її знайома виконавців – Катерина Кунiцина.

На цей момент усі учасники BLEEDING живі та здорові, залишаються у рідному Харкові чи в області.

BLEEDING – харківський смерть-метал гурт, що видає музику з 2018 року. В дискографії колективу ЕР "Chaos" та повноформатник "Infected Sanity".

BLEEDING в мережі:

https://www.facebook.com/BleedingOfficial/

Фото обкладинки – Facebook виконавців