"Оголене я" Trip Inside Me: дует презентує новий ЕР

Психоделічний дует Trip Inside Me сьогодні випустив новий ЕР "Naked".

Робота, яку музиканти Яна та Микола писали протягом декількох років, увібрала в себе екзистенційні переживання обох та стала виявом їхньої особистісної трансформації. Альбом "Naked" позбавлений рамок та не стиснутий жанровими визначеннями.

"В поривах натхнення від різних подій ми записували різну музику, та лише влітку 2021 року ми обрали 5 треків, що увійшли до ЕР. Ми старалися просто насолоджуватися процесом, не обмежувати себе ані стилем, ані звучанням, ані дедлайнами", – поділилася Яна з Неформатом.

Увесь альбом був записаний на домашній студії виконавців у Берліні, де вони вже тривалий час проживають. Задля зведення матеріалу пара спеціально знайшла викладача, звукоінженера та діджея з Чилі, який вчив їх працювати з музикою на їхніх же треках. Тож за декілька тижнів дует самостійно завершив процес зведення мініальбому.

"Нам дуже подобається, у що ми трансформувалися за ці декілька років, тож цей ЕР – пам’ять про всі наші метаморфози. Ми вдвох пройшли екзистенційну кризу й вийшли з неї з новим сенсом життя та ідеями. І кожен трек це певною мірою відображає. Наприклад, на альбомі є композиція, яка передає наше раптове захоплення технокультурою Берліну, і це той прояв, що дозволив нам виплеснути деяку придушену агресію."

Обкладинку альбому, як і раніше, виконала Яна Єлишева. На ній вона зобразила оголене "я", поза часом, простором, позбавлене "всіх шарів з колективного несвідомого й того, що ми звикли вважати своїм "я".

Нагадаємо, що нещодавно дует також випустив сингл та кліп, які передували виходу цілого мініальбому.

Trip Inside Me – психоделічний гурт, який створили музиканти Яна Єлишева та Микола Одинцов у Києві. Дует випустив один альбом "Open One of the Doors", що був тепло прийнятий публікою та критиками. Мінільбом "Naked" – друга робота музикантів. Вже тривалий час дует проживає у Берліні, де продовжує творити й донині.

Trip Inside Me у соцмережах:

https://soundcloud.com/tripinsideme
https://tripinsideme.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tripinsidemeband/

Фото обкладинки – надали виконавці