Прем'єра на Неформаті: новий сингл та новий погляд на буття від Trip Inside Me

Київський артрок проєкт Trip Inside Me випускає перший за 5 років сингл "Eternal Maze" і тематичне відео до нього. Як і раніше, виконавці поєднують музичне й візуальне мистецтво.

Trip Inside Me – психоделік / артрок гурт, який заснували Яна Єлишева та Микола Одинцов у Києві, а згодом продовжили свою діяльність у Німеччині. За плечима дуету один повноформатний альбом "Open One Of The Doors" (2016), тепло прийнятий українською та закордонною публікою, а також численні виступи на фестивалях та концертах. Тривалий час здавалося, що гурт повністю припинив діяльність.  

 

Над треком дует працював самостійно, на домашній студії у Берліні, як, власне, і над відео – ілюстрацію, анімацію та монтаж музиканти зробили самі. На останнє їх надихнув Роберт Шох, американський вчений, який досліджує походження й існування єгипетських пірамід. За його версією, піраміди, по-перше, були споруджені набагато раніше ніж прийнято вважати, а по-друге – навіть не людьми, а інопланетянами.

“Відео розгортається навколо історії стародавнього єгипетського художника-кам’яняра Сеннеджема. На стінках його гробниці, найкрасивішої з усіх збережених донині, знайдено малюнок, де бог Анубіс магічними рухами своїх рук зігріває серце Сеннеджема. З цього і починається історія у відео”, – поділилася Яна Єлишева з Неформатом.

Далі за сюжетом Анубіс проводить Сеннеджема до потойбіччя й розкриває йому "the sacred truth and a sacred lie" (ред. – сакральні істину та брехню).

Невдовзі учасники гурту Яна Єлишева та Микола Одинцов збираються випустити новий альбом, сповнений екзистенційних роздумів та оновленої енергії дуету. Тому stay tuned!

Trip Inside Me у соцмережах:

https://soundcloud.com/tripinsideme
https://tripinsideme.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tripinsidemeband/

Обкладинка – зображення надали музиканти