Проєкт Vubar продовжує експерименти із дез-металом

Черкаський death metal проєкт презентував мініальбом "Serpentium".

Перші напрацювання, засновник проєкту, Олександр Береговий почав робити ще на початку літа. Традиційно над усіма процесами музикант працював самостійно в домашніх умовах. Олександр запевняє, що в новому  мініальбомі на слухачів чекає більша порція блек-металу, трохи грайндкору та електроніки.

Натхнення для лірики автор шукає в горор-фільмах, наприклад, "Астрал", "Монахиня", "Прокляття Анабель", а також "Полтергейст" та "Уїджі: Дошка Диявола".

Над обкладинкою повністю працювала дружина музиканта. На ній зображений фрагмент пам’ятника італійського скульптора та музиканта Бенвенуто Челліні у Флоренції.

Нагадуємо, раніше ми писали про дебютний LP "Ad Conflandum in Horror".

Vubar — черкаський дез-метал проєкт, створений Олександром Береговим (Owlcraft, Celophys, Filthy Rich Preacher, Urgalia, Fuerte, Ningen-girai) у 2019 році. Дискографія нараховує два сингли, один повноформатний альбом та ЕР. Натхнення для лірики автор шукає у фільмах жахів, тому музику тегає як horror death metal. Bandcamp радить його творчість поціновувачам Ghastly, Grave Miasma, Steel Bearing Hand або Celestial Sanctuary.

Vubar у мережі:

https://vubar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/vubarhorror/

На обкладинці — матеріал із соцмереж проєкту