Дебют: терапія після розриву відносин від Flamingdom

Київський indie-pop/rock проєкт презентував дебютний мініальбом "Flamingo Kingdom".

 

Над альбомом засновник проєкту Вова Корольов (за сумісництвом — співвласник київського простору ШООМ) працював упродовж трьох місяців в домашніх умовах та на студії ШООМ. Зведення та мастеринг музикант робив самостійно.

"Після хворобливого розриву відносин мені захотілося надати форму моїм почуттям. Я обрав музику — звичний для мене спосіб комунікації з цим великим складним світом. Я дуже сумую при прослуховуванні першого треку "Waiting", часто плачу під "Broken Lines", відчуваю полегшення в "Sateless Heartbreaker" і знаходжу сили рухатися далі після порівняно веселої "Passion-Girl", — розповідає у пресрелізі засновник проєкту Вова Корольов.

Авторка обкладинки — київська художниця Євгенія Винокурова.

Також паралельно із релізом ЕР вийшло відео на трек "Passion-Girl", режисером якого став Юра Neonknight Шевченко.

"Коли Юра розробляв сценарій, я сказав, що дуже хочу бути у сукні. Саме такий образ вимальовувався в мене в голові під час репетицій пісень у студії. Така різножанрова музика й такий різноплановий я.

Я часто стикався з образами на свою адресу через зовнішність і "невластиву для чоловіків" емоційність. Мені не подобається, що люди піддаються моральному і фізичному насильству лише через довге волосся, яскравий одяг або манірну жестикуляцію. Через це сукня для мене також є символом протесту. Проти тих, хто не вміє приймати людей такими, якими вони є. Проти вузьколобості. Проти дурості. Проти насильства", — додає Вова у пресрелізі.

Flamingdom — київський інді-поп/рок проєкт, створений співвласником київського простору ШООМ Вовою Корольовим у 2021 році. Дискографія нараховує один мініальбом та відео. Історію походження назви автор описує так:

"Я асоціюю себе з фламінго: високі, худенькі, одночасно безглузді та вродливі птахи з великими дзьобами та паличками-ніжками. Спочатку я хотів назвати проєкт Flamingo Kingdom, ніби занурюючи слухача у своє королівство. Хоч мені й дуже подобалася назва, я вирішив придумати щось коротше, адже американцям буде складно скандувати "фла-мін-го-кінг-дом" на концертах в Madison Square Garden".

Flamingdom у мережі:

http://band.link/u7IRi
https://www.instagram.com/flamingdom.music/
https://www.facebook.com/flamingdom
https://www.youtube.com/channel/UCKW9I36fa1DuDAAkcklqthw

Фото для обкладинки надане засновником проєкту