Проєкт В’язане Море присвятив альбом другу

В’язане Море продовжує творити – днями інді-проєкт видав свіжий альбом "Спокій".

"Альбом записувався вже у період війни, тому настрій композицій вийшов дещо тривожний. Власне, однією з концепцій самого альбому було передати цей настрій і за допомогою цього знайти якесь заспокоєння", – розповідає Влад, засновник та автор музики проєкту, Неформату.

Примітно, що частину текстів Влад записав ще до війни, але саме зараз вони вписалися в реалії вже з новим значенням.

Всю роботу над музикою альбому Влад, як і раніше, виконав самостійно, в себе вдома. Так, одноосібно, виконавець працював над ним близько кількох місяців.

Обкладинкою альбому стала фотографія подруги музиканта – Аліси Белей.

"Мені сподобалася світлина і я вирішив, що вона чудово підходить до настрою самого альбому, скоріше навіть інтуїтивно, тому без роздумів обрав її для релізу".

Цей альбом став присвятою пам’яті друга Влада, якого звали Діма Чупера.

"Він загинув незадовго до виходу релізу. Власне, він і придумав назву проєкту Неймовіра, а також брав участь в проєкті Terbot, Оскільки він не встиг послухати цей реліз у цьому світі, можливо, він послухає його десь там, хочеться в це вірити."

Нагадаємо, що відносно недавно в проєкту Неймовіра теж виходив альбом

В’язане Море – сольний інді-проєкт музиканта Влада Яковлева, який також веде інший експериментальний проєкт під назвою Неймовіра. В’язане Море випускає різнопланову музику ще з 2016 року.

Фото обкладинки – Facebook музиканта