Новий мініальбом Komissiya про розтавання після морського круїзу

Київський indie-гурт презентував ЕР "Осенний круиз".

Над ЕР музиканти працювали упродовж року. Частина композицій була записана в Тернополі на студії Шпиталь Рекордс під керівництвом саунд-продюсера Лесика Омодади, частина на київський Lunai Audiocraft. Мастеринг робили на Шпиталь Рекордс.

"Пісні створюють зв’язну історію:

  • "Tu Es Magnifique" ("Ти чудова" — з фр.) — прощання з коханою, яка назавжди відпливає на круїзному лайнері в абрикосовий захід сонця. Вона стоїть на палубі, він — дивиться на силует, що плавно зникає разом із величезним судном.
  • "Дева Моя" — розпал туги за дівчиною, яку вже не повернути. Звернення, якому не судилося дійти до адресата.
  • "Летящий пакет" — депресія, саморефлексія і прийняття. Пакет, що заплутався в дротах — як метафора до внутрішнього стану ліричного героя", — йдеться в пресрелізі.

Обкладинку створила київська художниця Вікторія Кулинич. Вона виконана у вигляді поштової марки.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл гурту "Любить тебя". Також, навесні цього року в проєкту вийшов альбом "Будто в первый раз". Ще раніше були презентовані альбоми "Терпение и Труд" (2019) та дебютний альбом "R. Complex" (2018), із рецензією на останній ви можете ознайомитися за посиланням.

Komissiya — київський інді гурт, заснований у 2018 році. Їхній дебютний альбом "R.Complex" (2018) вийшов за підтримки лейбла Masterskaya. Також у дискографії колективу є ще три мініальбоми та декілька синглів. Переможці київського відбору на Atlas Weekend 2018, учасники Gogolfest, Zagata Fest, Hedonism Festival та інших, вони відіграли невеликий європейський тур Словаччиною та Угорщиною у 2018 році.

Komissiya у мережі:

https://komissiya.bandcamp.com
https://soundcloud.com/komissiya
https://www.facebook.com/komissiya

Матеріал для обкладинки надано учасниками гурту