Гурт Komissiya випустив новий міні-альбом на основі повісті Орвелла

Київський рок-гурт нещодавно презентував новий міні-альбом "Терпение и Труд". 

"Терпение и Труд" - це протест проти того зла, яке було, є і буде труїти людину. Глобально — сильні завжди використовують слабких, роблячи їх покірними та слухняними. А терпіти та працювати — це ніби загальна установка зі старої приказки, яка стала останнім притулком для зневірених. Свобода для них — це коли на стіні написаний статут. Майже три десятки років пройшло з розвалу євразійської "наддержави", але її соціально-політичний дух все ще витає над цими територіями, отруюючи тутешні струмки та колодязі", - йдеться у прес-релізі гурту.

Частково естетика нового міні-альбому Komissiya навіяна повістю Джорджа Орвелла "Колгосп тварин" (1945). Також його музиканти називають своїм "першим серйозним альбомом". 

"Посил альбому? Все дуже просто. Ми закликаємо боротися за свою свободу, зовнішню або внутрішню, тут вже що кому потрібніше. І "Завжди Залишатися Собою", що б не трапилося", - додають музиканти.

Презентація попереднього міні-альбому "СЮДА!", а також нового "Терпение и Труд" відбудеться 23 листопада у клубі River Port у Києві.

Komissiya -  рок-гурт з Києва. Їх дебютний альбом "R.Complex" (2018) вийшов за підтримки лейблу Masterskaya. Переможці київського відбору на Atlas Weekend 2018, учасники Gogolfest, Zagata Fest, Hedonism Festival тощо. Восени 2018-го відіграли невеликий європейський тур Словаччиною та Угорщиною. 

Почитати рецензію на Komissiya — R.Complex (2018) можна за цим посиланням

Komissiya у соцмережах:

https://komissiya.bandcamp.com
https://soundcloud.com/komissiya
https://www.facebook.com/komissiya