Гурт Komissiya присвятив новий EP ностальгії

Київський indie гурт презентував новий мініальбом "Будто в первый раз".

 

Запис гурт робив на тернопільській студії Шпиталь Рекордс під керівництвом саундпродюсера Лесика Omodada (Tik Tu та Omodada Gee).

"Після декілька років роботи із рок-музикою ми вперше записували аналогові синтезатори, перкусію, фанкову гітару. Усе відбувалося "ніби вперше", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/гітарист гурту Богдан Семенченко.

Концепція альбому — визначальна ностальгія.

"У цьому релізі поєдналися різні жанри — тут і поп, регі, шугейз, є інді-рок певною мірою. Якщо об’єднати жанр релізу в щось одне, то це — ностальджі поп. Адже й сам реліз — про ностальгію за "першими разами", але не радісними, а визначальними. Коли вперше розлюбив, уперше зрозумів, що дитячі мрії — це міраж, коли вперше втомився від самого себе. Це альбом про дорослішання. І нас, як людей, і нас, як музикантів", — додає Богдан.

Обкладинку зробила мисткиня Люба Слюсарєва.

Паралельно із презентацією альбому гурт випустив відео на трек "Грустный фанк". Через два тижні вийде ще одне відео, на трек "Неинтересно". Восени гурт планує презентувати ще один реліз.

Мініальбом доступний на стримінгових сервісах.  

Нагадуємо, раніше ми писали про мініальбоми гурту "Терпение и Труд", "СЮДА!" та дебютний повноформатник "R. Complex", із рецензією на який ви можете ознайомитися за посиланням.

Komissiya — київський інді-рок гурт, заснований к 2018 році. Їхній дебютний альбом "R.Complex" (2018) вийшов за підтримки лейбла Masterskaya. Також у дискографії є ще два мініальбоми. Переможці київського відбору на Atlas Weekend 2018, учасники Gogolfest, Zagata Fest, Hedonism Festival тощо. Восени 2018-го відіграли невеликий європейський тур Словаччиною та Угорщиною.

Komissiya у мережі:

https://komissiya.bandcamp.com
https://soundcloud.com/komissiya
https://www.facebook.com/komissiya