Incomer завершили концептуальну сагу

Львівський alternative rock гурт презентував останній сингл "Bloody Red Heart" та завершив концептуальну сагу про вміння терпіти та вірити в себе.

"Versus Ego" — буремна подорож головного героя від глибокого внутрішнього розколу до набуття єдності. Спочатку він був сповнений віри в себе, але в нетерплячості оступився. І тепер його чекають випробування не легші за пустельні блукання", — йдеться у пресрелізі.

Концепція ЕР побудована навколо теми терпіння та віри в себе.

"Основна сюжетна лінія описує космічну ворожнечу між двома розвинутими цивілізаціями, внаслідок якої головний герой опиняється на безлюдній планеті. Надалі він зустрічає своїх ворогів, з якими перебуває у рівних умовах. Проте сам конфлікт насправді зародився лише у свідомості головного героя. Він потроху починає сходити з правильного шляху й піддається нетерпінню за крок до омріяного.

Усі пісні поступово описують шлях від зародження внутрішнього конфлікту ("Antagonist") до повернення цілісності ("Bloody Red Heart")", — додають музиканти в пресрелізі.

Нагадуємо, раніше ми писали про два треки з цього мініальбому — "Antagonist" та "Bitter".

Incomer — львівський альтрок гурт, заснований у 2017 році. Дискографія гурту нараховує багато синглів, котрі поєднані однією тематикою. Починаючи з треку "Antagonist" відкривається нова тематична сага. Актуальний склад:

  • Олександр Мосесов — бас-гітара
  • Гліб Кухарук — вокалі/гітара
  • Данило Личко — синтезатор
  • Дарія Личко — дизайн

Incomer у мережі:

https://www.facebook.com/incomerband
https://www.instagram.com/incomerband/
https://soundcloud.com/incomerband
https://incomer.bandcamp.com/