Incomer випустили другу частину саги про внутрішню боротьбу

Львівський alternative rock гурт презентував новий сингл "Bitter".

Перша версія треку мала назву "Bones Apart" та була створена ще у 2013 році в рамках гурту Mystic Shores. Нову версію гурт записав на власній репетиційці. Також музиканти самостійно робили зведення та мастеринг.

"У цій пісні ми вперше використали звуки церковного хору. Цей елемент буде зустрічатися і в наступних треках. Нам здалося, що хор поєднає пісні й створить атмосферу храму, де головний герой, ніби на сповіді та мусить бути максимально щирим перед собою, щоб змінитися. Власне, й уривки монологів із фільмів, що ми використали в бріджі, теж покликані створити таке відчуття", — розповіли в коментарі нашому виданню учасники гурту.

У тексті йдеться про "розділення" головного героя на два антиподи.

"Один із них хоче успіху в соціумі, а другий — знайти своє правильне місце попри думку інших. Від цього конфлікту і виникає неймовірна внутрішня "гіркота". У результаті, герой розуміє, що така ворожнеча із собою погубить його. Про це йдеться в рядку: "At least I have someone establish the cross!" (Принаймні в мене є хтось, хто встановить мені хрест!). Водночас він усвідомлює, що, можливо, якраз зараз настав час зробити останній ривок і знайти нового себе", — коментують музиканти.

У найближчому майбутньому гурт презентує ще два треки, які потім об’єднаються з "Bitter" в один мініальбом. Також музиканти розробили концепції ще двох мініальбомів.

Нагадуємо, наприкінці минулого року гурт випустив сингл "Antagonist".

Incomer — львівський альтрок гурт, заснований у 2017 році. Дискографія гурту нараховує багато синглів, котрі поєднані однією тематикою. Починаючи з треку "Antagonist" відкривається нова тематична сага. Актуальний склад:

  • Олександр Мосесов — бас-гітара
  • Гліб Кухарук — вокалі/гітара
  • Данило Личко — синтезатор
  • Дарія Личко — дизайн

Incomer у мережі:

https://www.facebook.com/incomerband
https://www.instagram.com/incomerband/
https://soundcloud.com/incomerband
https://incomer.bandcamp.com/