Sex Blender випустили анімоване відео на трек з торішнього альбому

Днями львівський психоделічний гурт презентував відео на трек "Crimson Master" з останнього альбому "The Second Coming".

 

Над відео працював київський художник, музикант та тату-майстер Єгор Стрєлков упродовж трьох місяців. Це вже друга співпраця гурту та митця — раніше Єгор створив відео на трек "das motorik" з дебютного альбому "Hormonizer".

"Ми жодним чином не впливали на стиль, сюжет і персонажів із відео, але пробували. Спочатку ми фантазували стосовно викрадення селян НЛО, та, очевидно, ідея була надто простою для втілення. Тому все зображене — авторські рефлексії на сам трек і його назву.

Як писав нам Єгор у тізері до відео: "тут закодована історія нападу комуністів на Україну". Щоправда, саме слово "Crimson" потрапило в назву треку через певну його схожість (для нас) з творчістю гурту King Crimson, а не через історичні події в нашій державі. Хай там як, нам подобається, що треки, які ми робимо, починають жити своїм життям, обростати новими сенсами. Певно, у тому і є сила інструментальної музики", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Атанас Бро.

Нагадуємо, на початку літа 2020 року гурт випустив другий повноформатний альбом "The Second Coming" із рецензію на котрий можна ознайомитися за посиланням.

Sex Blender — львівський гурт, який утворили учасники колективів Torf, Firejam та Apostate у 2017 році. За чотири місяці від заснування команда записала дебютний альбом "Hormonizer", який вийшов уже у 2018-му на вінілі. Другий повноформатний альбом "The Second Coming" музиканти презентували через два роки, влітку 2020-го. Серед жанрових орієнтирів учасники виділяють як гурти 70-х років, так і сучасні команди, серед яких крім Kіng Gizzard, Oh Sees, All them Withes, Tweak Bird, Death in Vegas, Swans є також і українці Nonsun, Pree Tone.

Інтерв’ю з Атанасом можна почитати за посиланням.

Sex Blender у мережі:

https://www.facebook.com/sexblender/
https://sexblender.bandcamp.com