Sex Blender презентували другий повноформатний альбом

Львівський психоделічний гурт презентував другий повноформатний альбом "The Second Coming".

Музиканти записували альбом на власній мобільній студії Galician Comfort. Частина матеріалу була накопичена в лісах Прикарпаття. За звукорежисуру відповідав Остап Костюк (ДБКЛДН). З цікавого — на альбомі можна почути віолончель, котру записав канадський музикант Володимир Бедзвін, та вінтажний орган, записаний новою учасницею Sex Blender Мірою Шуляк.

Щодо концепції альбому ударник гурту Атанас Бро у коментарі нашому виданню розповів наступне:

"Концепція почала вимальовуватися ще під час створенням композицій до альбому. Паралельно в життях кожного з нас відбувалися кардинальні зміни, серії особистих невдач змінювалися знаходженнями нових сенсів, можливостей, закоханостей і знову невдач. Мимоволі ми почали жартувати з цього калейдоскопу "чорно-білих" епізодів як наслідку якогось містичного втручання "вищих сил". Музикою ми намагалися протистояти цьому фатальному впливу несприятливих астрологічних феноменів".

Над обкладинкою альбому працювали одночасно декілька ініціативних груп, однак, врешті з допомогою лейблу Drone Rock Records, який і видає реліз, затвердили одну, автором якої є згаданий вище Атанас Бро.

До кінця липня альбом вийде на вінілах. Також гурт планує зіграти на сербському фестивалі Mount of Artan та з’їздити у євротур у серпні.

Sex Blender — львівський гурт, який утворили учасники колективів Torf, Firejam та Apostate у 2017 році. За чотири місяці від заснування команда записала дебютний альбом "Hormonizer", який вийшов уже в 2018-му на вінілі. Серед жанрових орієнтирів учасники виділяють як гурти 70-х років, так і сучасні команди, серед яких крім Kіng Gizzard, Oh Sees, All them Withes, Tweak Bird, Death in Vegas, Swans є також і українці Nonsun, Pree Tone.

Інтерв’ю з Атанасом можна почитати за посиланням.

Sex Blender у мережі:

https://www.facebook.com/sexblender/
https://sexblender.bandcamp.com