Suck Puck Recordz випустили п’яту міжнародну збірку

Одеський breakcore / jungle / gabber лейбл Suck Puck Recordz презентував п’яту номерну збірку "FUK THE BORDERS", до якої увійшло 30 артистів.

За словами засновника лейбла Дмитра Ковальова Aka Fat Frumos, процес роботи над релізом зайняв приблизно 4 місяці.

"Збірка максимально інтернаціональна, це частина концепції — об’єднати багатьох артистів із різних куточків планети та продемонструвати різноманітність течій експериментальної рейв-музики", — розповів у коментарі нашому виданню засновник лейблу Дмитро Ковальов.

Україна представлена чотирма артистами: Alex Tune, Fat FrumosJunglinskiy та Prid Prod.

Збірка випущена в обмеженому форматі (100 копій) на подвійному CD. Дизайном займалася білоруська художниця Ajent Lida. У цьому випадку, як і в інших релізах лейблу, усе вирізається власноруч, після чого друкуються обкладинки та диски методом шовкографії на домашній студії.

За словами Дмитра цьогоріч варто очікувати багато релізів від лейбла. Серед найближчих — альбом британського виконавця Goreshit та безкоштовна збірка "SPRING BREAK COMPILLATION vol.2".

Нагадуємо, четверту частину "FUK THE BORDERS" лейбл випустив у травні минулого року. Наразі всі фізичні копії продані. В електронному вигляді було продано близько 170 копій альбому.

Suck Puck Recordz — міжнародний лейбл, що був заснований у 2007 році в Одесі, спрямований на розповсюдження музики в таких напрямах, як: breakcore, jungle, hardcore, gabber, 8bit, chiptune, acid, rave, IDM, Footwork і т.д. На цей момент вони випустили вже понад 50 релізів, більша частина із котрих — безкоштовна.

Suck Puck Recordz у мережі:

https://suckpuck.com/
https://www.facebook.com/suckpuckrecordz
https://soundcloud.com/suckpuck
https://youtube.com/SUCKPUCKRECORDZ
https://instagram.com/suckpuck_ravez