Suck Puck Recordz випустили четверту збірку

На початку травня одеський breakcore / jungle / gabber лейбл Suck Puck Recordz презентував четверту номерну збірку "FUK THE BORDERS", до якої увійшло 36 артистів, а загальний хронометраж якої склав приблизно 160 хвилин.

За словами засновника лейблу Дмитра Ковальова Aka Cat Frumos, процес роботи над збіркою зайняв приблизно 2,5 місяці.

"Головний меседж — музика не має кордонів та об’єднує позитивних людей у всьому світі. Також компіляція досить різнобарвна — стилістично ми не ставимо якихось жорстких рамок щодо жанрів, головне, щоб у треків був рейвовий дух", — розповів у коментарі нашому виданню Дмитро.

Збірка вийшла загальним хронометражем близько 160 хвилин та була випущена в обмеженому форматі (50 копій) на подвійному CD. Дизайном займалася дружина Дмитра Ajent Lida. У цьому випадку, як і в інших релізах лейблу, усе вирізається власноруч, після чого подружжя друкує обкладинки та диски методом шовкографії на домашній студії. 

Найближчим часом лейбл має намір випустити LP японського IDM / Footwork jungle / breakcore артиста Laxenanchaos та рейв-альбом британського музиканта Goreshit, що був створений за допомогою вінтажного комп’ютера Amiga, трекерів та залізних синтезаторів.

"Окрім цього, ми завжди в режимі живого пошуку та залучення нових артистів. Ну, і звісно, після завершення карантину, ми плануємо багато івентів, котрі SuckPuck проводить "не тільки по всьому світу, але й за кордоном", — додає Дмитро Ковальов.

Suck Puck Recordz — це міжнародний лейбл, що був заснований у 2007 році в Одесі, спрямований на розповсюдження музики в таких напрямах, як: breakcore, jungle, hardcore, gabber, 8bit, chiptune, acid, rave, IDM, Footwork і т.д. На цей момент вони випустили вже 55 релізів, більша частина із котрих — безкоштовна.

Suck Puck Recordz у мережі:

https://suckpuck.com/
https://www.facebook.com/suckpuckrecordz
https://soundcloud.com/suckpuck
https://youtube.com/SUCKPUCKRECORDZ
https://instagram.com/suckpuck_ravez