Wavewalkrs випустили дебютний альбом

Електронний дует з Києва виклав на стримінгові платформи новий реліз з лаконічною назвою "U".

Альбом має меланхолійний відтінок і неймовірно якісне звучання, притаманне електронній поп-музиці високого рівня. Про його створення музиканти розповіли:

"Цей альбом ми створювали протягом майже року. Пісні приходили, ми їх занотовували, працювали та поступово деякі з них ставали одна до одної. Загалом, у нас багато музики зараз, просто ми розділили все на теми, які для нас важливі. Концепція буде розкриватись поступово — нам просто хочеться, щоб якнайбільше людей самі фантазували, прослуховуючи нашу музику. Бо U — це і Universe, і You, і United, Ukraine, Utopia і ще багато значень. Можна сказати, що наша музика — це те, ким ми є насправді, що ми відчуваємо".

Обкладинка, за словами музикантів, не повністю відображає концепцію альбому, будучи лише його органічною частиною. Зображення створив митець Євген Лєх, що є другом та одним з натхненників гурту. Зведенням та мастерингом займались самі музиканти. 

"Ми у захваті від своєї музики, бо коли творимо, робимо насамперед так, щоб нам самим було завжди цікаво її слухати. Найскладніше зупинити процес творчості над кожним треком — було дуже багато варіантів і ідей, що можна ще зробити у кожній композиції. Ми робимо музику у себе на студії, там же її і зводимо, тож у нас немає нікого, хто міг би сказати: так, це ок чи чогось не вистачає — самі собі продюсери. То ж ми просто вирішили, що випустимо альбом 7 жовтня і все значить до 7 вересня треба все закінчити — зведення, продакшн, мастеринг — так і зробили", — коментує гурт.

Дует Wavewalkrs утворився у 2017 році. З моменту випуску першого синглу у 2018 році гурт уже встиг відкатати тур Європою разом із молодою українською поп-виконавицею Akine. У колаборації з нею музиканти раніше випустили ремікс на хіт Hozier "Take Me to Church".

Wavewalkrs у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/wavewalkrs
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChb0WqbGvJNPc1nbT-SvViA
Instagram: https://www.instagram.com/wavewalkrs
Soundcloud: https://soundcloud.com/wavewalkrs