Cyllell анонсував другий повноформатник

Харківський black/death метал проєкт випустив новий сингл "Шовком ночі" та анонсував другий повноформатний альбом. 

Цей сингл увійде до другого повноформатного альбому виконавця "В пітьму густих лісів", що побачить світ уже наприкінці цього року.

"Усі треки виконані у домашніх умовах, окрім барабанів, які був вимушений записувати у знайомого. Вийшло досить погано, тому в піснях буде використано мікс семплування записаного мною матеріалу з драм машиною", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Євген "Hiemsitus" Хричіков.

Пісні у новому лонгплеї, за словами Євгена, будуть переважно про природу, її могутність та непізнаність, але також своє місце знайдуть теми суму та неминучості. А от музику на новому LP музикант обіцяє "стрімкішу та трохи важчу", ніж на дебютному "When the day goes out", що вийшов у серпні цього року. 

Основна ідея синглу "Шовком ночі" — це спостерігання за місяцем і фантазії автора стосовно його можливостей.

"Обкладинку знову зробив власноруч, але цього разу вона виконана у стилі примітивізму. Посередині ви можете побачити ледь прихований ключ з місяцем, один з двох які будуть символізувати зміну дня і ночі", — додає музикант. 

Cyllell — харківський блек/дет метал гурт, заснований Євгеном "Hiemsitus" Хричіковим (Symuran, Risenstar) у 2020 році для реалізації невикористаного музичного матеріалу з іншого проєкту Hevvn. Дискографія нараховує один повноформатний альбом.

Cyllell у мережі:

https://www.facebook.com/Cyllell-Ukrainian-Black-Metal-107233021108765/
https://cyllell.bandcamp.com/