Rabbit Leader випустили дебютний мініальбом

Рівненський металкор гурт представляє дебютний мініальбом "The Good the Bad the Ugly All in One" та кліп до нього. 

Музиканти розповідають, що записали мініальбом протягом тижня. За його запис, зведення та мастеринг відповідав Роман Сорока. 

"Ми не хотіли тягнути й обдумувати кожен крок, задача була просто віддати свої емоції слухачам. Труднощі попереду", — зазначає у коментарі нашому виданню ударник гурту Сергій Мирончук.

Сам же реліз, за словами учасників, це одна історія, написана чотирма авторами. Аби її краще зрозуміти, слухачам радять перед прослуховуванням подивитись фільм "4 кімнати".

Обкладинку для мініальбому створив гітарист колективу Дмитро Хитрий.

"Діма пройшов онлайн-курс від Квентіна Тарантіно та створив свою залікову роботу. Він розуміється на всяких там "Фотошоп", і ми сказали: "Ок, десь же потрібно показати, чого ти навчився", — додає музикант. 

Вихід дебютного EP супроводжує ще одне відео від гурту, цього разу на однойменну пісню "The Good The Bad The Ugly All In One", Кого режисером став все той же Дмитро Хитрий.

 

Реліз вийшов за підтримки одеського лейбла Venona Records. Він доступний на усіх стримінгових сервісах

Rabbit Leader — рівненський гурт, створений трьома друзями. Це Сергій Мирончук та його сестра Олександра Кремінська, а також Дмитро Хитрий. До цього учасники грали разом у багатьох проєктах, а тепер вирішили зробити щось спільне та записати EP. На стадії роботи над ним до колективу приєднався бас-гітарист Артур Черчик.

"Нам дуже подобаються гурт Every Time I Die та співачка Beyonce. Ми хочемо, аби у нашій творчості поєдналось найкраще, що є у них", — зазначають учасники.

Rabbit Leader у мережі:

https://rabbitleader.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/rabbitleaderband/
https://www.youtube.com/channel/UC_XMPX8rx9mN0RaSrHH0CbA
https://www.instagram.com/rabbit.leader