dobra випустила новий трек

Чернівецька хіп-хоп виконавиця презентувала нову композицію "Врятуй".

"Пісню написала ще влітку й одразу записала першу версію, тобто "Лайв", щоби поділитися з аудиторією, після чого думала дописати її на студії. Цього так і не вийшло. Нещодавно у мене якось задався не дуже приємний день, морально...І наступного ранку я вирішила, що саме час записати пісню. Вона й справді більш осіння. Записувала вдома, скинула Миромену і ввечері отримала вже другу версію пісні "Врятуй". Внесли правки і вже за кілька днів закинула в мережу", - описує процес створення пісні виконавиця Анастасія Шевчук.

Автор біта для пісні - scandibeats, а мастеринг роботи здійснив закарпатський реп-виконавець Миромен, з яким dobra співпрацює уже певний час. 

Нагадуємо, у вересні dobra випустила трек "Думки". 

dobra — чернівецька хіп-хоп артистка, що з’явилася на сцені у 2012 році. Псевдонім Dobra з’явився під час участі 13 сезону батла pidbit. У 2016 презентувала дебютний LP "dobraтися", де продемонструвала свій оригінальний стиль на межі хіп-хопу, інді й електронної музики.Окрім нього на рахунку виконавиці ще кілька синглів. Також має фіти аппексом, De-Luxe, D31F, Мироменом, Карасем, Артемом Черосом тощо. Ще dobra займається геймерськими стрімами.

dobra у мережі:

https://soundcloud.com/dobratobi
https://www.facebook.com/dobra.divka
https://instagram.com/dobra_divka/