Severoth анонсував новий альбом

Дніпровський atmospheric black metal проєкт випустив новий трек та відео "Вище Неба" з майбутнього п’ятого повноформатного альбому "Vsesvit", що вийде 20 листопада за підтримки лейбла Avantgarde Music.

Над усіма процесами: накопичення матеріалу, запис, зведення, мастеринг та оформлення, засновник проєкту Ілля Рафальський працював самостійно.

Над відео Іллі допомагали працювати дружина та музиканти живого складу:

"Частини з природою я зняв, мандруючи Українськими Карпатами (Івано-Франківська область) у серпні 2020. Частини з "гуртом" зняли в жовтні у Дніпропетровській області.

Ідею "зробити відеокліп" я виношував давно, але все якось руки не доходили. Я люблю знімати природу, тому про що буде кліп, питання не стояло", — розповів у коментарі нашому виданню Ілля Рафальський.

У найближчому майбутному музикант планує і далі створювати музику для своїх проєктів Bezmir, Endless Battle, Galdur, Морок.

Нагадуємо, останній альбом Severoth "When the Night Falls…" вийшов два роки тому. Також на сайті є рецензії на перші два повноформатні альбоми: "Winterfall" (2015) та "Самітність" (2016).

Severoth — дніпровський атмосферний блек метал проєкт, створений Іллєю Рафальським aka Severoth (Bezmir, Endless Battle, Galdur, Морок) у 2007 році. Дискографія нараховує чотири повноформатні альбоми та одну збірку.

Severoth у мережі:

https://www.facebook.com/severoth
https://severoth.bandcamp.com