Проєкт Выставка Дисторшн презентував дебютний LP

Дніпровський електронний проєкт видав дебютну повноформатну роботу "Кожей чувствовал, что​-​то не так".

Сергій Коваленко, засновник та єдиний учасник проєкту, створював альбом переважно в домашніх умовах упродовж останніх півтора року. Зведенням альбому частково займався Вадим Дикман на місцевій студії Armada Sound. На альбомі є дві співпраці з іншими музикантами — Женею Мальцевою (Blue Kella Ashes) та Дімою Мальцевим (Banned Society).

"Я б не хотів чітко виділяти теми, про котрі йдеться на альбомі. Все, що я хотів сказати, там є. Якщо говорити про натхнення, то моє пальне / це філософія Марка Сміта, позиція Масло Черного Тмина, українська музична сцена, мої друзі музиканти та мої особисті конфлікти з оточенням", — розповів у коментарі нашому виданню Сергій.

Серед музичних інфлюенсів музикант виділяє гурти The Fall, Shortparis, Sleaford Mods, Girl Band, IDLES, The Prodigy. 

Фото для обкладинки зробив плівковий фотограф Вова Деркач під час фотосесії у театрі одного актора "Крик" Михайла Мельника під зациклений трек Christoph de Babalon "Opium". Над обробленням Сергій працював самостійно. На фото можна побачити штори, що відокремлюють сцену від залаштунків та, власне, самого артиста.

У майбутньому музикант планує презентувати альбом наживо в Дніпрі та й далі створюватиме композиції.

Выставка Дисторшн — дніпровський електронний проєкт Сергія Коваленка, створений у 2018 році. Дискографія нараховує кілька синглів, мініальбом "Скользкий пол" (2019) а LP, про який ідеться вище. 

Выставка Дисторшн у мережі:

https://distortion-exhibition.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/distortion.exhibition
https://soundcloud.com/distortion-exhibition
https://www.instagram.com/technorave666/