dobra презентувала нове відео та трек

Чернівецька хіп-хоп виконавиця презентувала нову композицію "Страх" та відео до неї.

За словами артистки, на створення тексту вона витратила пару хвилин. Біт знайшла в мережі, авторство належить продюсеру sobernap. Над мастерингом працював Миромен, учасник Kickit Crew.

"Моя основна проблема, як кажуть люди, які слухають мої пісні, це те, що вони короткі (до 2–2хв). Я це проблемою не вважаю. Тужитися й писати більше — непотрібно. Зазвичай, коли так роблю, текст губить певний "сенс". Тобто, якщо я написала на куплет і сказала те, що там хотіла, значить, так має бути. Все написане далі йде в якусь іншу сторону", — розповіла у коментарі нашому виданню dobra.

Над відео Анастасія Шевчук працювала самостійно:

"Я дуже сором’язлива, мені складно позувати та читати на камеру на людях. Згодом зрозуміла, що хочу спробувати зробити пару кадрів вдома. Зона комфорту, як кажуть. Звісно, вона тримає нас у певних рамках, проте, я почувалася більш впевнено. Я, камера, штатив, декілька ідей щодо загальної картини. Монтувала пару днів, щоб щодня був якийсь свіжий погляд. Одним словом, зробила так, як відчуваю", — додає виконавиця.

У найближчому майбутньому dobra і далі записуватиме поодинокі композиції, повноформатного релізу, очікувати, поки не варто.

Нагадуємо, раніше dobra презентувала трек "Хто я", детальніше — за посиланням.

dobra — чернівецька хіп-хоп артистка, що з’явилася на сцені у 2012 році. Псевдонім Dobra з’явився під час участі 13 сезону батла pidbit.  У 2016 презентувала дебютний LP "dobraтися", де продемонструвала свій оригінальний стиль на межі хіп-хопу, інді й електронної музики.Окрім нього на рахунку виконавиці ще кілька синглів. Також має фіти аппексом, De-Luxe, D31F, Мироменом, Карасем, Артемом Черосом. Ще dobra займається геймерськими стрімами.

dobra у мережі:

https://soundcloud.com/dobratobi
https://www.facebook.com/dobra.divka
https://instagram.com/dobra_divka/