аппекс випустив новий кліп

Рівненський хіп-хоп виконавець представляє новий кліп на пісню "Десь це я вже чув" з минулорічного альбому "Служи собі".

"Знімали кліп у Рівному, три дні, ходили зі столами та кріслами. На базарі було феєрично, продавці перший раз таке бачили, знав весь базар, що шось знімалося. Зйомкою займався Артем Лаговський (це не перша співпраця з ним), він кілька раз дознімав: то священника з 10-ма собаками десь знайшов, то з мужиками колесо у дворі ганяв. У кліпі усього потрохи, хотіли і динаміки, і автентики", - розповів у коментарі нашому виданню аппекс

Сам же трек, за його словами, розповідає про циклічність явищ соціального, культурного та політичних життів і був написаний під впливом творчості відомого російського письменника Віктора Пелевіна.

Цього року аппекс також планує дропнути бонуси з альбому "Служи Собі" і максісингл у стилі вейпорвейв з відповідною тематикою. 

Нагадаємо, альбом "Служи Собі" аппекс записав у співпраці з бітмейкером Вутабі та випустив у грудні минулого року.   

аппекс — це сольний проєкт одного з учасників рівненського хіп-хоп гурту Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та кілька відео.

аппекс у соцмережах:

https://soundcloud.com/appeks_lzr_dmg
https://www.facebook.com/ApeksLzrDmg/
https://www.instagram.com/ap2eks/
https://t.me/ap2eks