Kurs Valut випустив демо з нового альбому

Дніпровський електронний гурт представив демо "Ranok" та анонсував вихід другого повноформатного альбому. 

Трек вийшов 8 березня і вперше в історії проєкту мова йде від обличчя жінки, а лірика стосується жіночої проблематики. 

"Концепція виглядає досить прозоро — подолання патріархату) Пісня планувалася під секретний жіночий проєкт і жіночий вокал, але не склалося, і ми забрали пісню собі. Натхненням, своєрідним паливом для означеної теми, є обговорення теми в арт-середовищі, в якому постійно перебуває автор", — розповів у коментарі нашому виданню автор слів і музики Євген Гордєєв. 

Пісня "Ranok" увійде до повноформатного альбому, вихід якого заплановано на найближчий час.

"Наступний альбом присвячений темі контролю, самоконтролю, втраті контролю. Кількість піджанрів зросте. Зросте мелодична складова. Трохи менше іронії, трохи більше інтимної щирості", — додає музикант. 

Нагадаємо, у вересні минулого року Kurs Valüt випустив кліп на сингл "Paket Reform", який називав тізером нового альбому. А нещодавно гурт також зробив ремікс на один з треків проєкту Bedroom Talks, що увійшов у його дебютний EP. 

Kurs Valüt - EBM/synth-pop проєкт з Дніпра, який заснував фронтмен, основний автор текстів та музики Євгеній Гордєєв. Згодом до нього приєдналося ще кілька музикантів. На рахунку проєкту — повноформатний альбом "Veselo", що вийшов у 2018 році та умістив перезаписані та перезведені треки, які раніше у вигляді демо-версій можна було послухати на саундклауді проєкту.

Почитати рецензію на Kurs Valut — Veselo (2018) можна за цим посиланням

Kurs Valüt у соцмережах:

https://www.facebook.com/gurtkursvalut/
https://www.instagram.com/kursvalutband/
https://soundcloud.com/kursvalut

Фото - Misha Chayka