У Львові пройде лекція для робітників культури

15 березня у львівському клубі TEATR. Club пройдуть дві лекції про можливості для музики в інтернеті та за кордоном.

Лекторій Сцена #1 - це спеціалізований навчальний інтенсив з практичними лекціями про концерти та музичний менеджмент. Його проводить культурна агенція Лінія Втечі у співпраці зі Святом музики у Львові. До участі запрошуються організатори музичних подій, менеджери музичних проєктів, музикантів тощо.

"Багато людей, які подаються в нашу справу, розбиваються об важкі реалії і йдуть з музики, в принципі, — але чому так стається? Саме на цій події ми через спіч Альони з "Креативної Європи" спробуємо донести ідеї грантів і подачі на них, розказати про співпрацю з міжнародною спільнотою, про участь у шоукейсах.

Музиканти зневірюються в музиці, бо не можуть її просунути, маючи в руках інтернет і всі можливі платформи. Андрій з Believe Digital Distribution розкаже про хороші та погані приклади роботи музикантів з соцмережами та цифровими музичними майданчиками. Можна буде зробити власні висновки", — розповіла у коментарі нашому виданню організаторка івенту Ляна Мицько.  

Першу лекцію проведе Альона Дмуховська — представниця організації "Креативна Європа" — програми Європейського Союзу, що спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Альона розкаже про можливості програми ЄС "Креативна Європа" для музичної спільноти, про те, які помилки допускають музиканти та музичні менеджери у міжнародних проєктах та як це виправити. Другим лектором стане Андрій Зайцев - Artist Relation Manager компанії Believe Digital Distribution в Україні. Це паризька компанія, яка допомагає "артистам будувати аудиторію та кар’єру" завдяки зосередженню уваги на музичних технологіях та послугах, включаючи цифровий дистрибутив у всьому світі.

На лекцію потрібно зареєструватися за посиланням. Вартість участі — 100 гривень. 

До слова, Лекторій Сцена #1, який відбудеться 51 березня є лише перев'ю для більшої події. У червні спільно зі Святом Музики Ляна Мицько планує провести інтенсив на 8 лекцій на тему навколомузичної діяльності. Наразі триває робота над наповненням і дизайном

"Фокусні теми цієї конференції будуть об’єднані сценою. Це про музику, мерч (атрибутика музичної культури), організацію, роботу з медіа, культуру виступів, досвід світу в навколомузичній справі", - додає організаторка.  

А ось кілька наших матеріалів з порадами для музикантів: 

Подія у мережі: 

https://www.facebook.com/events/191662345500448/