All Against All до свого десятиріччя випустили новий сингл та відео до нього

Сингл харківського melodic hardcore гурту отримав назву "Моя тень" та доступний на стримінгових платформах. Це перший реліз колективу за останні два роки

Цього року гурт святкує ювілей, а саме 10 років з моменту першого виступу, який колектив вважає датою заснування. Останнього разу All Against All грали на Kharkiv Нardcore Fest у квітні 2017 року, в той час було знято кліп на пісню "Сильней!". Після того на два роки гурт припинив діяльність з різних причин, але весною 2019-го року зібрався знову і почав працювати над новим матеріалом.

"Нова пісня "Моя тень" це розповідь про сутність, яка постійно переслідує кожного з нас протягом усього життя та лишає сліди у спогадах. Хоча кожен може впливати на те, що буде робити ця сутність, є, на жаль, речі, які оминути неможливо", — розповідають музиканти.

Незабаром гурт обіцяє зробити декілька анонсів стосовно нових релізів та виступів.

На обкладинці — фото сина вокаліста гурту Максима. Музиканти кажуть, що в архіві абсолютно випадково знайшлось фото, яке бездоганно підходить до змісту пісні, та натякає що тінь від народження є у кожної людини. Підготовку обкладинки робив гітарист Стас.

Кліп на пісню зроблено на основі спогадів гурту. Він поєднує відео з різноманітних живих виступів та відео з запису та репетиції. Відео знімали своїми силами, монтував та знімав Максим. Запис проходив на NRQ’s Studio у Харкові. Зведенням та мастерингом займався Nikolas Quemtri.

All Against All — харківський melodic hardcore гурт, що утворився 2009 року. На рахунку гурту альбом "Или бороться — или не быть", кілька ЕР та синглів.

All Against All у соцмережах:

https://allagainstall.bandcamp.com
https://www.instagram.com/all_against_all