Зэ Джозерс випустили новий кліп

Український гурт випустив кліп на пісню "Ноль" з нового альбому "Ложь" разом зі співачкою Renevich.

За словами колективу, нове відео — це "докладний туторіал для людей, схильних триматися за минуле та не відпускати втрачене.

"Ноль" — друга спільна робота Зэ Джозерс та Майї Реневич aka renevich, емо-співачки та музикантки з Івано-Франківська. У 2018-му вони випустили трек "Зачем ты хочешь жить" на мікстейпі "Подуставшая Юность".

Відео на пісню зняв Євген Микитка. Зэ Джозерс познайомились з ним під час туру "Сложные машинные биты" на початку року, коли Євген разом з командою знімали матеріали для JagerVibes. "Ноль" — перша художня робота Євгена у якості режисера. Раніше він працював над кліпами Пошлая Молли, Бабминтон, Агонь та інших.

Нагадаємо останній повноформатний альбом "Ложь" гурт випустив 22 листопада. Послухати його можна на усіх стримінгових платформах. Презентація альбому відбудеться 21 грудня у київському клубі Mezzanine за підтримки Ницо Потворно. 

Зэ Джозерс (екс-The Jossers) – гурт, що виник у місті Калуш Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017). Восени 2017 року випустили міні-альбом "Спор" з новою назвою. Зэ Джозерс  стали фрешменами року за версією премії Jager Music Awards 2018.

Зэ Джозерс у соцмережах:

https://www.instagram.com/zejozers/
https://vk.com/zejozers
https://www.facebook.com/zejozers/