Small Depo випустили одразу два кліпи на пісню "Пляж"

Small Depo презентували одразу два ролики на пісню "Пляж", яка вийшла минулого року в рамках їхнього другого повноформатного альбому "ДЕБИЛЬНЫЙ".

"Наші київські друзі — група Small Depo попросили нас зробити кліп на їхню пісню "Пляж". Ні про сюжет, ні про акторів музиканти не були повідомлені, весь кліп був повністю секретом і сюрпризом для них. Після перегляду їм сподобався один з героїв, з яким ми надалі і зробили кліп за сюжетом і сценарієм музикантів", - повідомляють ZHVCHK Production, які працювали над обома кліпами. 

А ось, як, власне, виглядає версія музикантів: 

Режисеркою другого відео стала Уляна Жавнерчик, а його продюсером був фронтмен Small Depo Максим Іщенко. Режисером та сценаристом першого кліпу був Віталій Жавнерчик. 

Нагадаємо, раніше гурт випустив кліп на пісню "Был Замечен" (feat. Курган) з того ж альбому. 

Small Depo - київський гурт, який грає в жанрі post-punk / indie з 2014 року. Ідейним засновником є гітарист-вокаліст Максим Іщенко, котрий спочатку створив one man band і випустив перший EP на касетних носіях з однойменною назвою "small depo" на українському лейблі aorte.. Такий старт дав підставу для формування повноцінного колективу. 

У 2015 році за підтримки українського лейбла Moon Records гурт випустив повноформатний альбом Brodyаga", який потрапив в топ-20 post-punk альбомів за версією журналу "Stereo Embers Magazine!" (США). Навесні 2016 Small Depo проїхали тур Україною на підтримку альбому. 

У 2018 році Small Depo випустили другий повноформатний альбом "ДЕБИЛЬНЫЙ". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Гурт веде активну концертну діяльність.Зокрема, колектив був учасником таких фестивалів, як: Burn the scene for fun, Untitled Fest, Neformat Fest, Zaxidfest, Icecream Festival. 

Small Depo у соцмережах:

ВК: https://vk.com/smalldepo
Soundcloud: https://soundcloud.com/smalldepo
Instagram: https://www.instagram.com/smalldepo
Bandcamp: https://smalldepo.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/smalldepo