Small Depo випустили останній сингл з альбому "ДЕБИЛЬНЫЙ"

Київський гурт учора випустив новий трек  "Yunost'". Це останній, третій сингл гурту перед виходом повноформатника "ДЕБИЛЬНЫЙ". Окрім постійних учасників Small Depo на цьому релізі можна почути вокал Антона Слєпакова ( Вагоновожатые, екс-И Друг мой Грузовик…). Нагадаємо, трохи раніше гурт випустив сингл "Был Замечен" у колаборації з репером Женею "Курганом" Володченко, який є учасником гурту Курган & Агрегат.  Окрім того на альбомі "ДЕБИЛЬНЫЙ" у якості запрошених артистів з'являться Ігор Рисєв (Черная Речка), а також віолончеліст Віктор Рекало.

Із раніше випущених синглів у повноформатник "ДЕБИЛЬНЫЙ" також увійде трек "Не Отпускает Никогда". Сам же альбом має з'явитися 14 вересня.

Новий матеріал групи записаний на харківській Studio O !, а також у київській студії LypkiZvykozapys. Саунд-продюсером нового альбому "ДЕБИЛЬНЫЙ" став Дмитро Зінченко, екс-ударник Small Depo, який тепер співпрацює з гуртом Stoned Jesus. 

Цікаво, що цього разу Small Depo відмовилися співпрацювати з лейблами. Нагадаємо, їх дебютний LP "BRODYAGA" був випущений за підтримки українського мейджор-лейблу Moon Records. 

Small Depo - київський гурт, який грає в жанрі post-punk / indie з 2014 року. Ідейним засновником є гітарист-вокаліст Максим Іщенко, котрий спочатку створив one man band і випустив перший EP на касетних носіях з однойменною назвою "small depo" на українському лейблі aorte.. Такий старт дав підставу для формування повноцінного колективу. 

У 2015 році за підтримки українського лейбла Moon Records гурт випустив повноформатний альбом Brodyаga", який потрапив в топ-20 post-punk альбомів за версією журналу "Stereo Embers Magazine!" (США). Навесні 2016 Small Depo проїхали тур Україною на підтримку альбому. 

Гурт веде активну концертну діяльність.Зокрема, колектив був учасником таких фестивалів, як: Burn the scene for fun, Untitled Fest, Neformat Fest, Zaxidfest, Icecream Festival. 

Small Depo у соцмережах:

ВК: https://vk.com/smalldepo
Soundcloud: https://soundcloud.com/smalldepo
Instagram: https://www.instagram.com/smalldepo
Bandcamp: https://smalldepo.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/smalldepo