Small Depo випустили новий сингл

Трек київського пост-панк гурту отримав назву "Стоять — Не Танцевать" та вже доступний на стримінгових платформах

За словами музикантів, трек з’явився з однієї фрази, яка крутилася у лідера гурту Максима Іщенка в голові. Він розповідає, що давно хотів зробити трек із простим текстом, який зміг би задіти у слухача щось всередині та викликати резонанс. На треку також вперше присутній бек-вокал бас-гітаристки Асі Макарової.

"Мій ліричний герой звертається конкретно до однієї особи. Так, він трохи відходить в сторону від реальності, але це йому дозволено", — каже Максим про трек. — "Випадок з уявної вечірки, який втілився у життя. От про що цей трек. А ще про передчуття головного та душевного болю, що прийдуть після свята".

Обкладинку зробив фотограф Данило Привіт. За словами музикантів, саме це фото найкраще відображає суть релізу: "Ось тобі і динаміка, і життя, і сідниці", — коментує лідер гурту. Запис проходив на Студії О!, а мастерингом займалися Дмитро Зінченко та Артем Алтунін.

Найближчим часом гурт виступатиме на Outsider Fest, де представить новий сингл.

Small Depo - київський гурт, який грає в жанрі post-punk / indie з 2014 року. Ідейним засновником є гітарист-вокаліст Максим Іщенко, котрий спочатку створив one man band і випустив перший EP на касетних носіях з однойменною назвою "small depo" на українському лейблі aorte.. Такий старт дав підставу для формування повноцінного колективу. Пізніше вийшли альбоми "Brodyaga" та "ДЕБИЛЬНЫЙ" на Moon Records, а також кілька синглів.

Small Depo у соцмережах:

Soundcloud: https://soundcloud.com/smalldepo
Instagram: https://www.instagram.com/smalldepo
Bandcamp: https://smalldepo.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/smalldepo