The Wicker Man готують новий міні-альбом

Дніпровський гурт представив слухачам сингл "Синица", який увійде до майбутнього міні-альбому гурту. 

За словами музикантів, новий ЕР буде готовий у липні і цього разу по суті йдеться про збірку пісень російською мовою. Автором музики та слів є Роман Соловйов.

"Ідею пісенного збірника Рома виношував протягом кількох років, ще з того часу, коли 2 роки тому був придуманий текст "Синиці", її перші аранжування, а також цей малюнок, створений теж Ромою. Тепер вони готові стати новим синглом напередодні альбому. Важливий факт: пісні альбому створювалися повністю в домашніх умовах. Але нам здається, що це лише додало їм додатковий колорит.

Важливу роль в альбомі відведено майже абстрактному образу птахів — символу музи та натхнення. Для нас же пісні Романа стали сюрреалістичною мандрівкою світом старовинних легенд і гротескних казок, що оживляють страх перед ликом незвіданого. Сподіваємося, що і для вас, друзі, новий альбом стане своєрідною подорожжю у часи сивої давнини, де реальність сплітається воєдино з міфологією і містицизмом", -  розповідають музиканти. 

Нагадаємо, останній повноформатний альбом "Dammit! We're back to Dystopia!" The Wicker Man випустили взимку цього року. 

Гурт The Wicker Man виник у 2016 році. Колектив орієнтується у своїй творчості на стилі darkfolk, ambient та neoclassical. За час діяльності музиканти випустили кілька альбомів. 

The Wicker Man у соцмережах: 

Soundcloud: https://soundcloud.com/wickerman_band/
Facebook: https://www.facebook.com/band.wickerman/
Bandcamp: https://wicker-man.bandcamp.com/
VK: https://vk.com/wicker__man