Гурт Tvar випустив дебютний міні-альбом

Новий харківський blackened hardcore гурт випустив свій перший однойменний міні-альбом. Їх творчість має сподобатися поціновувачам Hexis, Celeste та Cowards.

Писати EP гурт почав взимку 2019 року. Накопичення відбувалося у декількох місцях: на Студія О з Дмитром Зінченком (Stoned Jesus, Doomed City) були записані ударні, а у Михайла Кошмака (Piranha studio) - гітари та вокал. Зведенням релізу займався Дмитро Бастанов (Strike Each Other, Wendeavor). 

"Основні складності, з якими ми зіткнулися під час запису, це — пошук потрібного звуку. Хотілося, щоб матеріал вийшов монолітним, а звук максимально щільним. Змістове навантаження матеріалу пов'язане передусім з книгою Джона Стейнбека "Грона гніву", і її назва використана для одного з треків. Відповідно, і текст пісень перегукується з її основними ідеями про несправедливість системи, боротьбу за свої права і про те, що коли чаша терпіння вже переповнена, складно передбачити, чим це може обернутися...", - розповіли музиканти. 

Гурт був утворений у грудні 2017 року на уламках колективу CHÖD і складався на той момент з гітариста Максима (екс-Blodørn, Wrists, CHÖD) і ударника Сергія (екс X-box Murder, CHÖD). Під час підготовки матеріалу хлопці вирішили відштовхнутися від музики, яку раніше грали в CHÖD, але спростити звучання і зробити його більш качовим (менш мелодійним) і злим. Після кількох місяців репетицій до них приєднався колишній вокаліст Blodørn Андрій, а ще трохи пізніше - Сергій (Knifeman), який також уже грав з ними в CHÖD і Blodørn.

Tvar у соцмережах:

https://tvar.bandcamp.com