Гурт Ціна Ритму випустив останній альбом зі старим звучанням

Рівненський хіп-хоп гурт презентує свій новий альбом "Вічний Двигун". Матеріал випущено на лейблі Kinglomerate.

"Ніщо не є сталим. Все розвивається і змінюється. Ціна Ритму з часів широкоштанного і високошапкового репу неодноразово виростала з поглядів у нове сприйняття. "Точка неповернення" ввірвалась у життя трьох різнонаправлених поглядів несподіваним просвітом в темряві. Всі заплановані проекти були відкладені в користь бліцкригу: менш як рік на створення альбому. Призабута слухачами Ціна Ритму стає одним з найбільш виступаючих серед реп-гуртів України. Згодом учасники колективу повернулись до відкладеного в багаторічний ящик матеріалу", - йдеться у прес-релізі. 

Серед демок гурту була тека "Вічний двигун", яку Джонні Дивний та Довгий Пес наповнювали лірико-філософськими композиціями ще з 2013 року. Усі ці треки були переосмислені та перезаписані, і врешті, з них гурт сформував аудіоспектакль "Вічний двигун"

"Вічний двигун" звучить, як Ціна Ритму вже ніколи не звучатиме", - йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, музиканти раніше зауважували, що це останній реліз гурту в такому звучанні перед моментом трансформації. Однак, на що чекати далі, поки не розповіли. 

Послухати альбом можна на кількох стрімінгових сервісах за цим посиланням

На підтримку релізу пройде ряд презентацій, зокрема у Луцьку, Львові, Івано-Франківську та Києві. На концертах окрім нового матеріалу, можна буде почути вже відомі треки гурту.

Нагадаємо, трохи раніше гурт випустив перший сингл з майбутнього альбому - трек "Синій Екран" за участі Тулима. Окрім того на підтримку релізу вийшов у кліп на трек "MVP".

Ціна Ритму (Tha Price Of Da Rhythm) — у минулому об'єднання двох хіп-хоп гуртів, які співпрацювали разом з 2010 року. Через рік було вирішено переформуватись в повноцінний гурт. Матеріалом, що дав початок розвитку Ціни Ритму став реліз від Довгого Пса та Джонні Дивного, який мав назву "Дивний Пес та Довгий Джонні" (2011), а дебютним альбомом, уже повноцінного складу гурту того періоду, став реліз "СтарYO!", який вийшов у вересні 2013 року. На даний момент до складу гурту входять троє MC: Аппекс, Джонні Дивний та Довгий Пес. Гурт є резидентами лейблу Kinglomerate

Ціна Ритму у соцмережах:

Bandcamp: https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
Instagram: https://www.instagram.com/priceofdarhythm
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw
Facebook: https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm