Аппекс випустив "шлягер"

Український реп-виконавець, учасник формації Ціна Ритму, випустив новий трек "шлягер", у якому торкнувся теми українського реп-андеграунду.

"Я обіцяв собі що #реппрореп буде останнім для мене і що більше до цієї теми я не повернусь. Але виявилось що репер не може не описувати навколишні події, що накипають на чайник, поки він варить", - пояснює виконавець. 

Тож "Шлягер" - це метафоричний колаж "зіркового" життя Ціни Ритму та реалій українського андеграунду. Між рядків заховано чимала кількість відсилок на міфічну українську "реп індустрію".

Музика: Milky Fella - Suede Money Suitcases

Пісня доступна для прослуховування тут: https://levelmusic.lnk.to/nMkYSi

Трохи раніше Аппекс випустив нову пісню "Не гружусь", де співав про тих, "хто принципово не бере участь у зміні політичного атласу планети, не розрізняє на колір та запах учасників передвиборчих перегонів, та сам вирішує, кого та що впускати у свої життя та голову". 

Нагадаємо, гурт Ціна Ритму найближчим часом планує випустити новий альбом "Вічний двигун". Трохи раніше на його підтримку колектив випустив кліп на трек "MVP".

Аппекс - це сольний проект одного з учасників рівненського хіп-хоп гурту Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та кілька відео.

Аппекс у соцмережах:

https://soundcloud.com/appeks_lzr_dmg
https://vk.com/appeks_lzr_dmg
https://www.facebook.com/ApeksLzrDmg/