The Glober випустили дебютний міні-альбом

Харківський гурт представив слухачам свій перший міні-альбом "Space Harmony". Реліз містить чотири треки, при чому усі вони нові, жоден старий сингл до EP не потрапив. 

"Космічні кити та пірати, пустеля і демони, боротьба з порожнечею всередині та зовні тебе — класичні стоунер сюжети, що приправлені самотністю, сай-фаєм та коміксами. Наприклад, трек "Traveler" був написаний під впливом серіалу "Доктор Хто" і розповідає про мандрівника в часі, який назавжди застряг у часовій петлі. А в треці "Burn it Down" можна знайти відсилання до Джона Костянтина", - пояснюють музиканти. 

Весь матеріал був записаний у 2018 році. Барабани на студії On-Air, вокал на студії О. Все інше учасники гурту писали своїми силами на домашній студії. Зводив альбом фронтмен гурту - Антон Глобер. Дату релізу довелося трохи відкласти через зміни у складі гурту: пост бас-гітариста зайняв Денис Риков. 

Обкладинку для релізу створила Марія Бойченко, яка працювала і над обкладинкою останнього синглу гурту - пісні "Girl with Balls".

The Glober – харківський гурт, утворений у 2016 році. У своїй творчості музиканти намагаються поєднати два стилі: повільний стонер та динамічний гранж, На їх рахунку два сингли та міні-альбом, усі пісні англійською.

Актуальний склад гурту:

  • Вокал, гітара — Антон (Tony Glober)
  • Бас — Денис Риков
  • Ударні — Дмитро Платонов

The Glober у соцмережах:

https://glober.bandcamp.com
https://soundcloud.com/globerband
https://www.facebook.com/globerband
https://www.instagram.com/globerband