Soom готується випустити новий кліп

Харківський гурт готує особливий сюрприз до свого виступу 20 квітня на Robust Evening. Саме там відбудеться ексклюзивна прем‘єра нового масштабного кліпу Soom на трек "Коляска".

Режисеркою відео стала Анастасія Хоменко, відома також як учасниця гурту Death Pill. 

"Це репрезентація нескінченості та вічності, котра втілює циклічність життя: творення та руйнування, постійне переродження та загибель. І все це через психоделічну призму Джебарса, який крокує нагнанний вщент", - коментує роботу дівчина. 

Взагалі ж, за словами Анастасії, процес створення кліпу має досить цікаву історію та купу містичних деталей, але розкрити їх можна буде лише після його виходу. Поки ж можемо подивитися тизер відео. 

Трек "Коляска", нагадаємо, входить до минулорічного альбому "Джєбарс". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Гурт Soom виник у Харкові у 2013 році.. Постав гурт на згарищі проектів, що лежали у витоків харківської стонер/сладж сцени ще з 2010-го року. Перетерпівши багато змін у свідомості, у 2016-му році був сформований золотий склад: Amorth – ударні, Tomrer – бас, Kova – гітара/вокал. За період з 2013 по 2017 рік Soom записали три спліти з Pressor, Diazepam, Ил та Вѣна, один ЕР "Жах і Огида", один повноформатний альбом "Ніч на полонині", а також тричі потрапили на збірку Electric Funeral Cafe від RobustFellow.

За наступними посиланнями можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw